Smålands största fototävling

Temabild_Tavlingssida

Foto: Pelle Wahlgren

Fototävling! Vinn med din bästa Smålandsbild!

Dela med dig av din bästa bild från Småland och tävla om fina priser! Vi ser fram emot smålänningarnas bästa bilder, med många stolta ambassadörer som vill visa upp det bästa med Småland.

I prispotten ligger bland annat priser från Scandinavian Photo och utbildningspaket från Moderskeppet. Läs mer om vinsterna här.

Vinnare utses dels genom röstning och dels av en jury, du har alltså dubbel chans att vinna. Röstningen är enkel, de bilder som gillas mest vinner. Här hittar du alla bilder i tävlingen.

Fototävlingen på Mitt Småland är över.

Totalt medverkande 1 681 bilder. 10 vinnare har röstats fram av besökarna samt att 10 vinnare utses av en jury. Samtliga vinnare meddelas via epost under vecka 48!

Fototävlingen på Mitt Småland pågår mellan 10 oktober och 17 november. Tävlingen arrangeras av Partnerskap Småland, som driver webbplatsen Mitt Småland som en del i marknadsföringen av Småland. Läs mer om Partnerskap Småland. Om du har frågor kring tävlingen – skicka epost till support@mittsmaland.se.

Tävlingen genomförs i samarbete med Scandinavian Photo, Moderskeppet, TMG TabergsJönköping-Posten, Jnytt, Smålands-Tidningen, Tranås Tidning, Vetlanda-Posten, Smålands Dagblad, Värnamo Nyheter och Smålänningen.

Fototävlingen på Mitt Småland är på något sätt inte sponsrad, stödd eller administrerad av eller är knuten till Facebook.

Frågor och svar

Vem kan vara med och tävla?

Alla kan vara med och tävla, alla har en bild av Småland att förmedla. Du behöver inte vara bosatt i Småland för att deltaga i tävlingen. Bilden du bidrar med måste dock vara tagen i Småland.

Vilken typ av bilder får vara med?

Kravet är att det är du som har tagit bilden och att bilden är tagen i Småland och att det framgår. Därför måste du beskriva bilden kort och berätta var bilden är tagen. Du kan ta bilder med din mobilkamera, en actionkamera, en kompaktkamera eller med systemkamera.  Det är bra om bilden har hög kvalitet. Det är ju en tävling!

Hur många bilder kan jag skicka in?

Du får skicka in obegränsat antal bilder till tävlingen. Men kom ihåg: kvalitet före kvantitet!

Hur kommer mina bilder användas?

Bilderna från fototävlingen på Mitt Småland kommer endast att användas till aktiviteter som är knutna till Mitt Småland: i själva tävlingen, ett webbgalleri, en framtida bok och en kommande utställning. Bilderna kommer inte att användas i andra sammanhang. Ditt namn kommer alltid att synas i samband med din bild.

Hur röstar jag på bilder?

Du röstar genom att gilla, klicka på gillaknappen vid de bilder du tycker är bäst. Du får gärna rösta på fler bilder, däremot kan du bara rösta en gång per bild. Du måste ha ett Facebookkonto för att rösta på bilderna i tävlingen. Här hittar du alla bilder i tävlingen.

Hur länge pågår fototävlingen?

Fototävlingen på Mitt Småland pågår mellan 10 oktober och 17 november. Under den perioden kan du både skicka in tävlingsbidrag och rösta på dina favoritbilder.

Vilka bilder vinner fototävlingen?

Fototävlingen på Mitt Småland har två typ av vinnare: 10 vinnare utses av en jury, bestående av våra samarbetspartners och representanter från Partnerskap Småland, 10 vinnare utses av besökarna på sajten, genom omröstning.